Web oficial de l'esdeveniment

Canvia la web a l'estil
dels autors de

Historietes del Xacobeo

Raquel Lagartos y Julio Cesar Iglesias

Raquel Lagartos. Oviedo, 1982

Il·lustradora i dibuixant d’historietes, va treballar en projectes per a les editorials Alrevés i Anaya. Ha exposat el seu treball al Festival Internacional de Cinema de Fantàstic de Sitges, el Festival de Cinema Fantàstic de Bilbao, la Setmana Negra de Gijón i l’Institut Aragonès d’Art i Cultura Contemporanis. Forma part del grup d’il·lustradores seleccionades per a la residència artística a Angulema, França, dins del projecte europeu de cooperació internacional Wom@rts.

rlagartos.portfoliobox.me

Julio César Iglesias. Oviedo, 1982

Historiador de formació i guionista de còmics professional. Juntament amb la Raquel Lagartos ha publicat dues novel·les gràfiques, Mary Shelley: la muerte del monstruo, la seva primera obra com a guionista, i La hierba del estío, ambdues en Diábolo Ediciones. També han participat junts en l’obra col·lectiva Frankenstein resuturado, d’Ediciones Alrevés, i en el conte Al final del paraíso.

La paraula que millor defineix el món real de la Raquel i en Julio és recerca i la que millor endescriu el món imaginari és nostàlgia.

Porta amb tu les Historietes del Xacobeo!

Perquè sabem que el Camí de Sant Jaume és molt més que el mateix camí, en aquesta secció pots aconseguir les imatges suggeridores que els i les artistes han creat per a l’ocasió, a més de les historietes i els cartells jacobeus.

Fondo de escritorio

Compartir facebook twitter

Fondo de tablet

Compartir facebook twitter

Fondos de móvil

Compartir facebook twitter

Impresiones 50cm x 70cm

Compartir facebook twitter

Impresiones 30cm x 40cm

Compartir facebook twitter

Impresiones 20cm x 30cm

Compartir facebook twitter