Web oficial de l'esdeveniment

Canvia la web a l'estil
dels autors de

Historietes del Xacobeo

COM PARTICIPAR-HI?

El nostre desig és fer del Xacobeo 21-22 un esdeveniment dinamitzador i modernitzat, amb un programa commemoratiu que s’ha fixat els objectius següents:

· Destacar les riqueses cultural, natural i humana del Camí de Sant Jaume.

· Convidar al diàleg entorn d’allò que aquest gran itinerari cultural europeu representa.

· Promoure el patrimoni cultural jacobeu com a font d’inspiració per a la creació artística nacional contemporània.

· Impulsar el desenvolupament de les àrees rurals del Camí de Sant Jaume.

· Fomentar el coneixement del patrimoni variat relacionat amb el Camí de Sant Jaume, particularment entre els i les més joves.

 

Imatge: ©Ana Martín-La Central

Como participar — Xacobeo21 | Xacobeo21

Presenta el teu projecte

El teu projecte pot formar part del programa oficial del Xacobeo 2021; anima’t a presentar-lo en la Seu electrònica del Ministeri de Cultura i Esport.

Si vols conèixer els plans i els programes de l’Any Sant Xacobeo 21-22, fes clic aquí.

Programa de beneficis fiscals

L’Any Sant Jacobeu ha estat declarat “Esdeveniment d’Excepcional Interès Públic” en la Llei 6/2018 de Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2018, per això disposa d’un programa especial de beneficis fiscals, que té una durada fins al 30 de setembre de 21-22.

Si la teva empresa està interessada a col·laborar amb l’esdeveniment, tens la informació sobre els beneficis fiscals als quals pots acollir-te, el procediment per a sol·licitar-los i l’ús de la marca Xacobeo 21-22, fent clic en aquest enllaç.

Sol·licitud davant el Consell Xacobeo de la Certificació acreditativa de l’adequació de les despeses realitzades als Objectius i Plans del Programa de l’Esdeveniment d’excepcional interès públic «Año Santo Jacobeo 21-22».